Supervisie

Ik geef supervisie aan psychologen in opleiding tot Cognitief gedragstherapeut, Gezondheidszorgpsycholoog en ook aan andere belangstellenden.

Tijdens supervisie begeleid ik je in het reflecteren op je werkervaringen. Het doel is om hiervan te leren zodat je beter wordt in je werk.

Ik ben sinds 2017 supervisor voor de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt).

Supervisie bij mij richt zich op het verder ontwikkelen van je (psychologische) stijl, inter-actionele vaardigheden en het gericht kunnen toepassen van gedragstherapeutische technieken.

Ik ben BIG geregistreerd en Supervisor VGCt.

Ben je geinteresseerd in het volgen van Supervisie?

Neem dan contact op. De start is een kennismakingsgesprek. We bekijken de doelen en schatten samen in of mijn aanpak en ervaring passend is bij jou en wat het je gaat opleveren.

Marjolein

Over Becomming Solid

Met welke vragen kan je terecht?

Ik wil...

  • staan voor wat ik vind en mezelf hierin uitspreken
  • niet meer ontregelen terwijl er ogenschijnlijks iets kleins gebeurt
  • loskomen van mijn gedachten zodat deze mij minder in beslag nemen
  • solide blijven in contact met die (dominante) ander
  • mijn zelfvertrouwen vergroten
  • van mijn last af
  • snappen wat er gebeurt bij mezelf
  • bewuste keuzes gaan maken op basis van mijn waarden
  • me onafhankelijker en sterker voelen

Hoe lang duurt een coachingtraject ?

In vijf tot acht sessies kan je al veel bereiken. Mochten er meer sessies nodig blijken dan stemmen we dat in onderling overleg af.

 

Wat is de werkwijze?

Elk coaching traject is maatwerk. De individuele vraag bepaalt de inhoud, duur en de vorm van het proces. We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin vertel jij over je situatie en wat je uit het traject zou willen halen. Op basis hiervan vertel ik wat ik voor je zou kunnen betekenen. We bekijken daarna beide of we het traject met elkaar willen aangaan. Als dat zo is dan starten we de coaching en plannen we verdere afspraken. De coaching gesprekken vinden plaats op mooie, inspirerende buitenlocaties rondom Hengelo en Enschede.

In overleg en naar behoefte kan er contact plaatsvinden met je werkgever. Indien gewenst kan er een voorstel worden geschreven met je wensen en ontwikkeldoelen. Het coachtraject kan ook bij start en/of slot afgesloten worden met een gesprek met je leidinggevende erbij.