Over mij

Ik heb Arbeids,- en Organisatiepsychologie gestudeerd en na 1,5 jaar training,- en advieswerk aan ondernemingsraden en 7 jaar HR-en loopbaanadvieswerk bij de ABN AMRO Bank heb ik de keuze gemaakt me aanvullend te verdiepen in de klinische psychologie. Ik heb me, als mentaal trainer in multidisciplinaire settingen gericht op fysiek en mentaal herstel van werknemers, verder bekwaamd en ontwikkeld en nu ben ik alweer 12,5 jaar werkzaam als hoofdbehandelaar en GZ-Psycholoog bij de HSK Groep. Naast cognitief gedragstherapeut en supervisor ben ik senior schematherapeut en heb ik scholing gevolgd in voice dialogue, transformatieve dynamiek, lichaamsgericht werken en helder bewustzijn.

In 2019 heb ik BecomingSolide opgericht. Omdat coaching mij inspireert. Ik zet mijn kennis, kunde en ervaringen vanuit de psychotherapie in ten behoeve van de ontwikkeling en groei van de ‘gezonde mens’. Maar ook laat ik vaak ‘al het geleerde’ los, omdat het waardevol en effectief is enkel te werken met wat zich op dat moment aandient.

Feedback over mij

Marjolein is warm, krachtig en verbindend. Zij combineert deze eigenschappen met een grote betrokkenheid en een professionele houding. Zij zet graag haar deskundigheid en vaardigheden als coach in om jou naar jezelf te laten kijken, jezelf te ervaren om van daaruit te gaan bewegen/veranderen. Zij is optimistisch, intuïtief, niet-oordelend en compassievol ”.